EDITURA ICONA
Editura Icona din Arad s-a înfiinţat odată cu Asociaţia „Înţelege Autismul” şi aparţine acesteia, din vânzările cărţilor, susţinându-se terapia copiilor din Asociaţie.

Editura editează cărţi din domeniul psihologiei şi educaţiei, educaţiei religioase şi pedagogiei, ai unor autori consacraţi sau mai noi, adresându-se în aceiaşi măsură atât specialiştilor – psihologi, cadre didactice – cât şi părinţilor, şi oricăror alte persoane interesate. De asemenea, Prefaţa sau Cuvântul înainte al cărţilor poartă semnătura unor personalităţi din viaţa socială, care îşi pun girul autenticităţii acestora. Nu în ultimul rând, prin cărţile sale, Editura promovează valorile artistice ale copiilor şi tinerilor cu cerinţe speciale, din rândul autorilor, dorind să arătăm că nu există graniţe între categorii de persoane atunci când este vorba de talent. Orice dizabilitate ascunde în esenţa ei, şi o abilitate, ori noi încurajăm, susţinem şi încercăm să afirmăm această categorie de persoane, care prin talentul lor dovedesc că şi ei pot face lucruri excepţionale pentru societate.

De la înfiinţarea sa în 2011, Editura a lansat pe piaţă un număr nu foarte mare de cărţi, dar tirajul lor a făcut ca unele dintre volume să apară în două sau chiar trei ediţii.

Cumpărând cărţile Editurii Icona, susţineţi atât terapia oferită gratuit copiilor cu autism şi nu numai din cadrul Asociaţiei, dar vă ajutaţi şi la îmbogăţirea de cunoştinţe, care pot fi în folosul unor astfel de persoane.


Comenzile pentru volumele de carte dorite se pot face prin:

- adresa de e-mail: edituraicona@gmail.com

- telefon: 0766.88.18.99 sau 0724.22.34.07

În speranţa că printre volumele pe care vi le recomandăm, veţi găsi informaţii, sfaturi sau pur şi simplu un timp acordat cărţii, Editura Icona vă urează: lectură plăcută şi de folos!